MapaEsglésia de Sant Feliu


Saetabis
Els orígens: món antic, paleocristià i alt medieval

Este temple acull els vestigis epigràfics, documentals, escultòrics i pictòrics que ens remeten als orígens i al primer desenvolupament del cristianisme a Xàtiva.
El mateix edifici de Sant Feliu és una de les obres arquitectòniques protogótiques més antigues i importants de tota la Comunitat.

Església de Sant Doménec


El món i la projecció universal dels Borja
L'univers dels prohom de l'Església i la cultura de Xàtiva

La imponent església gòtica de Sant Doménec alberga una selecció de peces documentals i artístiques que il·luminen la trajectòria vital, valenciana, romana i universal dels papes Borja, Calixt III i Alejandro VI.

Seu Col.legiata basílica de Santa Maria


Lux in Mundium! La llum de la plàstica valenciana medieval i moderna.
Signes d'espiritualitat en la creació artística contemporània.
La memòria històrica de la Seu de Xàtiva.

L'excepcional espai de la col·legiata de Xàtiva acull una selecció antològica de la millor pintura, escultura, miniatura i arts decoratives valencianes del Gòtic, del Renaixement i del Barroc.
La Llum dels Imatges mostra una selecció de l'art contemporani, com a reflex de les últimes tendències de la creació artística i que ha tingut com a vies d'inspiració la mística, l'espiritualitat i la transcendència del pensament cristià.
La densitat històrica, cívica i espiritual de la col·legiata de Xàtiva reclama per a si mateixa una exhibició de les línies mestres que conformen la seua dilatada memòria.

Casa de l'Ensenyança - Talleres didácticosCapilla del Hospital - Centro de Recepción de VisitantesIglesia de Sant DoménecSeu Col·legiata Basílica de Santa MariaIglesia de Sant FeliuTourist Info